طرز تهيه “قيمه نثار” با هر نكات و ترفندي كه لازم داريد

با آشپزباشي تفاوت در آشپزي را احساس كنيد

طرز تهيه “قيمه نثار” با هر نكات و ترفندي كه لازم داريد

۲۵ بازديد

مواد لازم قيمه نثار خوشمزه و جا افتاده

  • برنج خيس كرده :3 پيمانه
  • گوشت قيمه اي خرد شده به اندازه يم فندق :350 گرم
  • پياز خرد كرده ريز :2 عددبزرگ
  • لپه خيس كرده:1/2 پيمانه
  • روغن :1/2 پيمانه
  • رب گوجه فرنگي :2 ق س
  • ادويه خورشتي :1 ق چ
  • ادويه پلويي :  1ق چ
  • گلاب :1ق س
  • زعفران دم كرده:1 ق س
  • زرشك سرخ شده:1/2 پيمانه
  • گرد ليمو عماني :1 ق س
  • نمك :به ميزان لازم
  • خلال پسته و بادام:براي تزيين

قيمه نثار مجلسي قيمه نثار

مواد لازم براي درست كردن قيمه نثار

طرز تهيه قيمه نثار خوشمزه

ابتدا در يك قابلمه مقداري روغن ميريزيم تا داغ شود و بعد پياز خرد شده را در داخلش تفت ميدهيم .

 

رنگ پياز كه طلايي شد گوشت را در پياز تفت ميدهيم تا رنگ گوشت عوض شود.سپس ادويه خورشتي را اضافه ميكنيم و يك تفت كوچك ميدهيم .

طرز تهيه قيمه نثار

طرز تهيه كامل قيمه نثار

بعد لپه خيس داده شده را اضافه ميكنيم و حدود 4 تا 5 دقيقه تفت ميدهيم تا در هنگام پخت لپه ها باز نشود.هنگام تفت لپه ها رب گوجه فرنگي را هم اضافه كنيد تا رنگ بهتري بگيرد. بعد از اين مرحله به اندازه 3 پيمانه آب به خورشت اضافه ميكنيم و در ظرف را ميبنديم تا گوشت و لپه پخته شود وكم آب شود و غلظت خورشت هم زياد شود.و به اصطلاح جا بيفتتد.

طرز تهيه قيمه نثار

آموزش درست كردن قيمه نثار و تزئين آن

در 2 دقيقه آخر پخت هم گلاب و مقداري از زعفران را داخل قيمه ميريزيم تا جوش بخورد. برنج از قبل خيس داده شده را آبكش ميكنيم .

آموزش درست كردن قيمه نثار

نحوه درست كردن قيمه نثار خوش طعم و جا افتاده

 

و دركف ظرفي كه ميخواهيم برنج و قيمه را مخلوط كنيم كمي آب و روغن ميريزيم و ميگذاريم تا روي حرارت گرم شوند و يك جوش ريزي بخورد بعد يك لايه از برنج آبكش شده را در كف قابلمه ميريزيم و روي آن را ادويه پلويي و گرد ليمو عماني ميريزيم و بعد يك لايه از مايع قيمه را كه آب آن گرفته شده روي برنج ها و ادويه ها ميريزيم و اين مرحله را 2 تا 3 بار به همين ترتيب انجام ميدهيم و در آخر كمي روغن  روي حرارت كم اجازه ميدهيم تا برنج دم بكشد و بعد از اينكه برنج دم داد كمي روغن داغ روي برنج ميكشيم .

قيمه نثار

غذايي خوشمزه و رنگارنگ «قيمه نثار»

براي تزيين از مقداري برنج زعفراني به همراه زرشك سرخ شده ، خلال بادام و خلال پسته استفاده ميكنيم .

نكاتي مهم در تهيه قيمه نثار :

  1. براي اينكه اين غذا خوب جا بيفتد بهتر است با حرارت كم و مدت زمان طولاني پخته شود و مقدار آب آن كافي باشد.
  2. اگر قيمه نثار را براي مهماني خود و به عنوان يك غذاي مجلسي  تهيه ميكنيد بهتر است گوشت آن را درشت تر خرد كنيد.
  3. اگر ازخلال پرتقال براي تزيين استفاده كرديد بهتر است در مصرف آن زياده روي نكنيد چون باعث تلخ شدن و بد مزه شدن قيمه نثار ميشود.
  4. براي نرم تر شدن خلال بادام مي توانيد آن را در مقداري آب يا گلاب خيس دهيد و سپس به كمي روغن آغشته كنيد . ولي خلال پسته را به هيچ وجه در آب خيس نكنيد.چون رنگ سبز آن برميگردد.

نكات تكميلي در مورد قيمه نثار

قيمه نثار جزو غذاي محلي – قزوين ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 45دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد .
قيمه نثار را مي توانيد در وعده نهار – شام – سرو كنيد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 6 نفر مناسب ميباشد .

 

منبع :irancook20

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.