طرز تهيه سيب زميني تنوري شكم پر با سوسيس و پنير

با آشپزباشي تفاوت در آشپزي را احساس كنيد

طرز تهيه سيب زميني تنوري شكم پر با سوسيس و پنير

۲۶ بازديد

مواد لازم براي سيب زميني تنوري شكم پر با سوسيس و پنيرسيب زميني تنوري

سيب زميني :8 عدد

كره :2 قاشق سوپخوري

سوسيس :450 گرم

پنير چدار :2 فنجان

خامه ترش و پيازچه :براي تزيين

 

سيب زميني تنوري

طرز تهيه سيب زميني تنوري شكم پر با سوسيس و پنير

فر را با دماي 400 درجه فارنهايت (204 درجه سانتي گراد) داغ كنيد.

سيب زميني ها را چند مرتبه با چنگال سوراخ كنيد و آنها را مستقيماً روي توري فر قرار دهيد و 50 دقيقه تا زماني كه چاقو به آساني در آنها فرو برود در فر بپزيد.

سيب زميني ها را از فر بيرون بياوريد و روي يك توري بگذاريد تا خنك شوند. فر را روي كباب پز بگذاريد.

زماني كه سيب زميني ها آنقدر خنك شدند كه بشود به آنها دست زد آنها را از طول نصف كنيد و با يك قاشق گوشت سيب زميني را جدا كنيد و حلقه اي به ضخامت نيم سانتي متر چسبيده به پوست سيب زميني باقي بگذاريد. گوشت سيب زميني را براي مصارف ديگر مثل پوره ي سيب زميني يا گنوچي كنار بگذاريد.

دو طرف پوست و داخل سيب زميني ها را با قلم مو كره بماليد و نمك و فلفل بپاشيد. به صورتي كه سمت پوست دار آن رو به بالا باشد داخل يك سيني فر بچينيد و 2 دقيقه زير كباب پز بگذاريد.

سپس برگردانيد و 2 دقيقه ديگر زير كباب پز بگذاريد. حواستان به آنها باشد كه نسوزند. پوست سيب زميني ها را از فر بيرون بياوريد. سوسيس چرخكرده را در يك تابه ي نچسب و بزرگ روي شعله ي نسبتاً پايين تفت دهيد و با يك كاردك چوبي تكه هاي به هم چسبيده را خرد كنيد.

10 دقيقه تا زماني كه كاملاً بپزد به اين كار ادامه بدهيد. با يك كفگير سوسيس ها را داخل پوست سيب زميني ها بريزيد. روي هر پوست سيب زميني 2 قاشق سوپخوري پنير بريزيد و 4 تا 5 دقيقه تا زماني كه پنير كاملاً آب شود زير كباب پز قرار دهيد.

پوست سيب زميني ها را از فر بيرون بياوريد و روي آن را با خامه ترش و پيازچه خرد شده تزئين كنيد. بلافاصله سرو نماييد.

 

سيب زميني تنوري شكم پر

نكات تكميلي در مورد سيب زميني تنوري

سيب زميني تنوري جزو پيش غذا - گوناگون ميباشد 
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30دقيقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد .
سيب زميني تنوري را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو كنيد . 
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 8 نفر مناسب ميباشد .

منبع: نمناك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.