طرز تهيه كامل “شنيسل مرغ” با طعمي ماندگار و خوشمزه

با آشپزباشي تفاوت در آشپزي را احساس كنيد

طرز تهيه كامل “شنيسل مرغ” با طعمي ماندگار و خوشمزه

۲۰ بازديد

مواد لازم جهت تهيه شنيسل مرغ

  • سينه مرغ 1عدد
  • آب پياز نصف پيمانه
  • آب ليمو 3 ق س
  • زعفران دم كشيده 1 ق س
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سوخاري 1 و نيم پيمانه
  • پودر سير 1 ق چ
  • ادويه كاري 1 ق چ
  • نمك و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم

طرز تهيه شنيسل مرغ

با   دورهمي همراه باشيد  مواد لازم و نكات درست كردن شنيسل مرغ خوشمزه

طرز تهيه شنيسل مرغ

براي درست كردن شنيسل بايد ترجيحا از سينه و يا فيله مرغ استفاده كرد. سينه مرغ را ميتوانيد به اندازه هايي كه دوست داريد تكه كنيد ولي بهتر است به اندازه كف دست و

ضخامت 1و نيم تا 2 سانت برش بزنيد. .بعد گوشت مرغ را به وسيله بيفتك كوب و يا تيغه ي پشت چاقو كه پهن تر است بكوبيم.براي اين كار بايد يه نايلون زير گوشت و يك نايلون

هم روي گوشت قرار دهيد و اين كار باعث ميشود گوشت هنگام كوبيدن پاره نشود.

چون گوشت مرغ نرم و لطيف است لازم نيست زمان زيادي براي كوبيدن استفاده كنيد. فقط در حد چند ضربه. وقتي گوشت كوبيده شد ، اندازه آن يك و نيم برابر ميشود.

دستور تهيه شنيسل مرغ

دستور تهيه كامل براي درست كردن شنيسل مرغ

با كمك نايلون طرف ديگر گوشت را هم برميگردانيد و بكوبيد.بعد از اينكه سينه تكه شده مرغ كوبيده شده به آن آب پيازاضافه ميكنيم تا هم عطر خوبي بگيرد و هم گوشت طرد تر

شود.و اجازه ميدهيم 30 دقيقه در آب پياز ، نمك ، زعفران و مقداري آب ليمو بخوابد.

در مرحله بعد آرد سوخاري را با مقداري فلفل قرمز ، نمك ، پودر سير و ادويه كاري مزه دار ميكنيم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفي جداگانه ميشكنيم و هم ميزنيم تا زرده و سفيده 

تخم مرغ باهم مخلوط شوند . مقداري هم زعفران به آن اضافه ميكنيم .تا خوشرنگ تر شود.

مرغ هاي آماده شده را ابتدا در آرد سوخاري مزه دار شده مي غلطانيم و بعد داخل تخم مرغ ميگذاريم و دوباره در آرد سوخاري مي غلطانيم تا همه ي قسمت هاي آن به آرد آغشته

شود. تابه مورد نظر را روي حرارت متوسط قرار ميدهيم و به اندازه 1 سانت روغن داخل آن ميريزيم تا كاملا داغ شود و سپس مرغ هاي آغشته به آرد را داخل آن قرار ميدهيم.

 

درست كردن شنيسل مرغ

بهترين دستور تهيه براي شنيسل مرغ خوشمزه

حرارت زير تابه خيلي مهم است . اگر حرارت زياد باشد باعث ميشود آرد ها زود رنگ تيره بگيرند و اگر هم خيلي كم باشد سبب ميشود روغن بيشتري جذب گوشت شود.

آموزش شنيسل مرغ

نكات كامل براي درست كردن شنيسل مرغ

وقتي يك طرف شنيسل سرخ شد بر ميگردانيم و طرف ديگر آن را سرخ ميكنيم . شنيسل هاي سرخ شده را روي دستمال هاي آشپزي قرار دهيد تا روغن اضافه آن گرفته شود . و با سبزيجات و گوجه فرنگي سرو كنيد.

نكات تكميلي در مورد شنيسل مرغ

شنيسل مرغ جزو غذاي ملل - ساير ميباشد 
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقيقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقيقه ميباشد .
شنيسل مرغ را مي توانيد در وعده نهار - شام - سرو كنيد . 
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري - افطار - ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 3 نفر مناسب ميباشد .

منبع: نمناك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.